Новий ентеросорбент - Антитоксин-вет

 

Сорбенти в медицині з'явилися вже давно, і спектр їх зростає, і тільки ветеринарії сорбентів було мало, що змушувало власників тварин і ветеринарів або обходитися взагалі без лікування, або користуватися медичними препаратами. А зараз для допомоги нашим тваринам ми можемо скористатися новим препаратом Антитоксин-вет виробництва Укрветбіофарм , який вже можна купити оптом та в роздріб в інтернет - ветапатеці 33корови , зробивши замовлення за телефоном або на сайті. Вартість Антитоксин-вет нижче, ніж у кілограма льодяників. 

 

 

 

Антитоксин-вет – цеоліт, що давно знайшов застосування в медицині і є основною діючою речовиною таких популярних препаратів, як Смекта (Beaufour Ipsen Industrie, Франція), Неосмектин (Фармстандарт-Ліки, Росія), БАДах Оптісорб, Літовіт Б. 

 

 

 

Крім використання при харчових токсикоінфекціях та отруєннях не харчовими речовинами, в медицині показанням до застосування сорбентів є також будь-які інфекційні захворювання. Адже шлунково-кишковий тракт є однією з систем виділення організму, і токсини, що виділяються під час хвороби, краще пов'язувати і виводити з організму. Тоді навіть банальне ГРЗ протікає легше, не кажучи вже про серйозніші захворювання. Загибель молодняку ​​при сальмонельозі та коліінфекції обумовлена ​​саме високим вмістом токсинів в організмі.

 

 

 

 

 Розпорядженням Уряду Російської Федерації від 30 грудня 2009 р. № 2135-р смектит діоктаедричний (порошок для приготування суспензії для вживання; суспензія для вживання) включений до Переліку життєво необхідних і найважливіших лікарських засобів. Його ветеринарний аналог Антитоксин-вет гідний знаходиться у кожній ветеринарній аптечці. Ціна Антитоксин-вет мінімальна, порівняно з медичними аналогами, користь доведена досвідом.  

 

 

Читайте також


Вакцини для свійської птиці

 Термін "вакцина" від латинського "вакка", корова, вигадав і ввів у життя Луї Пастер. 14 травня 1796 року в Англії Вільямом Дженнером була зроблена перша вакцинація проти ві...

Ветпрепарати та зоотовари з доставкою додому!

  Дорогі мешканці Харкова! Ми часто чули прохання про доставку Вашого замовлення. Тільки зараз з'явилася така нагода. Ми з радістю повідомляємо, що Інтернет-ветаптека «33Корови»...

  1. Статті
  2. Новий ентеросорбент - Антитоксин-вет