Огляд вакцини Вангард Плюс

Період весна - літній час, коли підростають наші вихованці. І настає час вакцинації.
 
На допомогу господарю – комплексна вакцина Vanguard Plus 5/L для собак та цуценят.
 
Вакцину   Vanguard Plus 5/L ( Вангард Плюс 5/L) призначають цуценям та дорослим собакам з метою специфічної профілактики чуми м'ясоїдних та інфекційного гепатиту, аденовірозу, парагрипу, парвовірусного ентериту та лептоспірозу.
 
Це ті хвороби, від яких насамперед потрібно захистити наших тварин.
 
Розплідники та заводчики собак рекомендують завжди застосовувати імпортні вакцини. "Чому?" - Запитаєте Ви. Якщо ви плануєте їздити з собакою за кордон, спочатку вивчіть список вакцин, які приймаються ветеринарними службами тих країн, куди ви маєте намір вирушити з твариною. Вакцина Вангард плюс входить до цього списку і є лідером з продажу.
 
Цуценят щеплять починаючи з 6-тижневого віку.
Після першого щеплення їх ревакцинують через 3-4 тижні.
Після досягнення 12-тижневого віку цуценя необхідно ревакцинувати, т.к. наявність в організмі цуценя материнських антитіл може знизити імунну відповідь на вакцинацію.
 
Дорослі раніше щеплені собаки вакцинуються за такою ж схемою.
 
Вакцини Вангард завжди складаються з двох компонентів (рідкого та сухого).
 
Щоразу використовується одна доза препарату.
Надалі рекомендується щорічна ревакцинація однією дозою вакцини.
 
Застосування імунодепресантів та гіперімунних сироваток протягом 1 місяця до та після щеплення протипоказане.
 
 При проведенні маніпуляцій з вакциною Вангард плюс слід дотримуватись правил асептики. У разі попадання вакцини на шкіру або слизові оболонки терміново змити водою.
 
Рекомендації для господарів: не застосовувати вагітним тваринам, ослабленим, використовуйте лише одноразові шприци.
 
Термін зберігання вакцини Vanguard Plus 5/L 18 місяців від дати виготовлення.
Зберігати обов'язково при температурі від 2 до 7 градусів. Категорично забороняється заморожувати вакцини. Обов'язково після застосування порожні флакони з-під вакцини знезаражувати кип'ятінням протягом 15 хвилин.
 
Вакцини Вангард плюс завжди доставляються від постачальника до покупця у термоконтейнерах. Замовити їх можна у нашому  інтернет-магазині «33корови» . Доставка здійснюється в будь-яке місто України, зручним для клієнта видом перевізника.

Читайте також


Вакцинація поросят та свиноматок.

Вакцинація поросят і вакцинація свиноматок проводиться обов'язково, причому цікаво, як свиней сільськогосподарських продуктивних, так декоративних міні пиги. Без проведення своєчасної планової вак...

Вакцинація щенят

  Вакцинація щенят – це захід обов'язковий, з цим ніхто і не сперечається, але застосування все-таки яких вакцин буде необхідне Вашому вихованцю, це окреме питання? Найбільше не...

Вакцинація курчат, терміни та препарати

За два тижні до нас неодноразово надходили питання і, що цікаво, чомусь більша частина з них в режимі онлайн-консультанта, з проханням висвітлити питання вакцинації курчат. А саме, застосування, яких ...

  1. Статті
  2. Огляд вакцини Вангард Плюс