АСД фракція 2. Застосування у лікуванні кісти нирки.

Останні десятиліття на слуху слова: імунітет, імуномодулятори, імунокоректори. Педіатри рекомендують підвищувати імунітет дітям, а сумнозвісний синдром набутого імунодефіциту забирає життя наших сучасників.

Однак питання підвищення імунітету перед лікарями стоїть вже давно, і однією з відповідей був антисептик-стимулятор Дорогова, або препарат АСД, фракція 2.

Давно відомий у медицині факт: стан здоров'я кожного з нас лише на 10% залежить від якості медичного обслуговування, на 50% стану навколишнього середовища, менше – від якості та кількості того, що і як ми п'ємо і їмо, який спосіб життя ведемо.

Все вищеперелічене відбивається, перш за все, на стані нашої імунної системи, яка і відповідає за те, чи хворіємо на інфекційні захворювання, як хворіємо, і як швидко одужуємо.

У дітей імунітет досить низький, підвищується до фізіологічного зростання -18-21 років. У дорослих, зазвичай, імунітет досить високий.

           Як відомо, вік здоров'я не додає. Одним із малоприємних придбань, що виникають частіше у віці після 50 років, є доброякісні кісти нирок. При великих розмірах кісти та ускладнення, пов'язані з нею, вихід один – операція. Але поки що величина кісти не велика, навіть медичні сайти дозволяють застосування народних методів лікування.

Одним із «народних» методів лікування є застосування ветеринарного препарату АСД фракція 2 за розробленою самим творцем препарату, Дороговим А.В., схемою. Хоча препарат не купите у звичайній аптеці, лише у ветеринарної, т.к. він не сертифікований для застосування для людей, він давно застосовується з добрим ефектом.

Довелося чути історію, як якийсь час тому тим же АСД фракція 2, застосовуючи його вже в людській практиці, лікувався батько оповідачки, полковник-ракетник у відставці. І спостерігався він, природно, у гарнізонному шпиталі, де й були дані йому такі рекомендації. Недопиті залишки препарату, у зв'язку з особливим ароматом, були урочисто перенесені батьком, що одужав, в гараж, де і зберігається понині.

Препарат АСД фракція 2 застосовується за різними схемами, давно випробуваними для людей. Хронічні та мляві захворювання (а такі, на жаль, більшість) піддаються лікуванню препаратом АСД. Інструкція не складна: 15 - 30 крапель АСД-2 на 50 - 100 мл охолодженої кип'яченої води натщесерце 2 рази на день за 20-40 хвилин до їди. Схема прийому: 5 днів прийому, потім 3 дні перерва. Цикл повторюється до одужання.

Великої мужності вимагає сам прийом препарату: меркаптани, що містяться в ньому, четвертинні амонієві солі, заміщена сечовина, як відомо зі шкільного курсу хімії, мають специфічний запах. Але здоров'я вартує зусиль над собою. І кожен сам робить вибір між операцією в перспективі та препаратом АСД фракція 2 зараз.

Все ж таки повторимо ще раз: тільки при легкій формі, при дотриманні дієти та інших рекомендацій лікаря, під наглядом уролога.

 

Автор: Дорошенко Світлана, магістр наркології

Читайте також


Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2

Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2 Про препарат АСД 2 літають різні чутки. Офіційно дозволено АСД 2 лише у ветеринарній практиці. Але у світі говорять про лікування раку препаратом ...

Як з'явився препарат АСД фракція?

Як з'явився препарат АСД фракція? Його широко використовують як у ветеринарії, і у лікуванні людського організму. Антисептик Дорогова використовують ще з 1951 року. Його застосовують у фармакол...

Ветеринарні препарати для кроликів

Препарати для кроликів ветаптеки «33 корови» призначені для ефективного лікування хвороб кроликів : - карликових кроликів, - кроликів м'ясних порід, - хутрових порід...

  1. Статті
  2. АСД фракція 2. Застосування у лікуванні кісти нирки.