Новий препарат - Біостимулятор Мікровітам (Аміновіт)

Біостимулятори для тварин також необхідні, як і в медицині, оскільки є регулятором обмінних та ростових процесів, основою для формування білка та інших біологічно активних сполук в організмі. Від цих процесів зрештою залежить здоров'я та розвиток тварини окремо, і навіть збереження поголів'я чи стада загалом.
    
Враховуючи широке розмаїття вірусних та бактеріальних інфекцій, які викликають різні інфекційні захворювання, що в свою чергу може призводити навіть до загибелі тварин, доцільно застосовувати біологічно активні препарати буквально з перших днів їх життя.
           
Мікровітам - це новий біостимулятор для застосування у ветеринарії . Всім добре відомі його аналоги – Гаммавіт, Катозал.
            
Найчастіше, в кормах, що заготовлюються господарствами, виявляється великий дефіцит мікроелементно-вітамінного комплексу, що знижує обмінні процеси в організмі і, як наслідок, знижує інтенсивність приросту живої маси та розвитку, веде до зниження резистентності та вразливості імунної системи тварини.
            
Так як організм тварин ще не навчився виробляти всі необхідні йому вітаміни та замінні та не замінні амінокислоти, то завдання їх власників – заповнити цей дефіцит.
       
Мікровітам – новинка нашої інтернет-ветаптеки «33 корови» . Мікровитам - це оптимально збалансований комплекс активованих амінокислот, вітамінів та мікроелементів, який показаний для правильного росту та розвитку тварин, підвищення продуктивності та приростів, підвищення репродуктивної здатності, підвищення резистентності, що є запорукою збереження здорового поголів'я та економічної вигоди господарства, а також здоров'я, благополучного розвитку та якості життя домашніх вихованців. Дозування Мікровітаму  розраховують згідно з інструкцією залежно від виду, віку та стану тварини.
         
Чи застосовувати Мікровітам своїм тваринам ? Думаючий, господарський власник чи власник собаки чи кішки обов'язково ствердно відповість на це запитання. Тим більше, що співвідношення ціни та якості вигідно відрізняють Мікровітам від аналогів.

Читайте також


Вірусвакцина суха культуральна проти вірусного ентериту гусей завжди в наявності

Дорогі друзі! Ви все частіше звертаєтесь до нас із запитанням про наявність вакцини проти вірусного ентериту гусей. Відповідаючи на Ваші запити, ми встановили тіснішу та прямішу співпрацю з виробникам...

Новий ентеросорбент - Антитоксин-вет

  Сорбенти в медицині з'явилися вже давно, і спектр їх зростає, і тільки ветеринарії сорбентів було мало, що змушувало власників тварин і ветеринарів або обходитися взагалі без лікування, ...

Вакцини для свійської птиці

 Термін "вакцина" від латинського "вакка", корова, вигадав і ввів у життя Луї Пастер. 14 травня 1796 року в Англії Вільямом Дженнером була зроблена перша вакцинація проти ві...

  1. Статті
  2. Новий препарат - Біостимулятор Мікровітам (Аміновіт)