Чи справді АСД-мазь лікує псоріаз?

АСД мазь – це 10% АСД-3 фр. у зручній мазевій формі. Розробником є ​​професор Літаров Володимир Євгенович, ексклюзивний представник цього препарату - вет аптека "33 корови" , Харків .

Вже протягом понад 50 років АСД фракція   успішно застосовується для лікування шкірних захворювань людини та тварин.  

 

У чому її унікальність та ефективність?

  •     Вона знищує шкірних паразитів,
  •     дезінфікує рани,
  •     лікує грибкові захворювання шкіри,
  •     сприятливо впливає при екземі, вугровому висипі, трофічних виразках, дерматитах, нейродермітах і навіть псоріазі.

 

Звучить, як казка, але до появи АСД такі захворювання, як псоріаз, практично не піддавалися медикаментозному лікуванню, а гормональні мазі оцінити за ефективністю практично неможливо через високі позитивні та негативні дії.

 

До 2012 року 3-я фракція АСД випускалася тільки в одному виді - масляниста рідина, що має ліпофільні властивості: жирна на дотик і погано змивається водою. Вона використовувалася в 20-50% розчинах на основі соняшникової, лляної олії або риб'ячого жиру. Існує безліч різних прописів виготовлення АСД мазі на різних жирових основах. Одночасно з цим застосування цих саморобних мазей супроводжується такими негативними явищами, як незручність нанесення препарату на шкіру, низька здатність утримуватися на місці застосування, висока забруднювальна активність навколишніх тканин і одягу у людей і вовни у тварин. Так само було виявлено недостатню проникаючу здатність самого АСД з мазевої основи, що призводило до необхідності постійного нанесення нових порцій мазі протягом дня.

 
Враховуючи ці негативні сторони та спираючись на сучасні досягнення фармацевтичної науки науково-виробничим відділом ТОВ «Укрветбіофарм» було розроблено нову форму випуску АСД 3 фракції – АСД Мазь .

 

В якості основи для АСД мазі була обрана композиція пропіленгліколей, які нейтральні, не порушують фізіологічних функцій шкіри, легко вивільняють лікарські речовини, забезпечуючи їх високу біодоступність та ефективність.

 

Як додаткові компоненти застосовується

  • димексид має протизапальну активність,
  • новокаїн і пропандіол є універсальним зволожувачем і широко застосовується у сучасній фармацевтичній промисловості.  

 

Неймовірно, але факт: застосування пропіленгліколевої основи дозволило змінити ліпофільні властивості препарату та зробити його водорозчинним, зберігши мазеву форму випуску. Все це призвело до збільшення поглинання в шкіру, що дозволяє легко видаляти надлишки мазі зі шкіри та вовни тварин звичайною водою.

 

 

При лікуванні псоріатичних ушкоджень шкіри АСД маззю достатньо дотримання простої схеми:

1. одноразове нанесення мазі,

2. очікування необхідного часу для вбирання мазі (протягом 30 хвилин),

3. змивання зі шкіри теплою водою з милом.

 

Такий спосіб застосування дозволяє досягти прекрасних результатів і уникнути негативних емоцій, пов'язаних із запахом препарату.


Таким чином, кожна грамотна людина, яка тверезо дивиться у бік сумнівних дорогих препаратів, що обіцяють чарівне одужання, зможе на своєму досвіді оцінити результати та ефективність лікування АСД маззю .

 

 

А відгуки, які вже зараз збирає відділ «Укрветбіофарм» щодо роботи з клієнтами, говорять самі за себе:

 

  • повне післяопераційне загоєння ран у собаки після вогнепального поранення (смт. Дергачі),
  • зменшення ознак псоріазу (м.Харків, викладач ХНУ),
  • порятунок від пролежнів протягом 2 тижнів (м. Харків, співробітник фірми Агросоюз України),
  • лікування дерматитів у новонароджених (м. Харків, медсестра пологового будинку).

 

Читайте також


Панкреатит у собак

У собаки панкреатит є запальним захворюванням підшлункової залози. Воно буває гострим або хронічним. Гостра і хронічна форма може виявлятися різною мірою. Гостре запалення підшлункової залози зазв...

  1. Статті
  2. Чи справді АСД-мазь лікує псоріаз?