Переваги вакцини Duramun max для цуценят та собак

Вакцина Duramun max для цуценят та собак користується заслуженою популярністю у ветеринарів та власників тварин. Виробником цієї вакцини є американська фірма Форт Додж. Купити вакцину Дюрамун можна в будь-якому населеному пункті України, зробивши замовлення в інтернет-магазині «33корови» , що знаходиться в Харкові. Наші досвідчені фахівці нададуть кваліфіковану консультацію.
 
Застосовується Дурамун  10 Макс 5/4  тільки здоровим тваринам, для профілактики тих видів захворювань, якими найчастіше хворіють собаки в першу половину свого життя: це чума м'ясоїдних, інфекційний гепатит, респіраторні хвороби, що викликаються аденовірусами, віруси парагрипу, парвовірусної та коронавірусної інфекції. собак.
 
Вакцина Дурамун Макс 5-CvK/4L  складається з двох компонентів, сухого та рідкого. Сухий компонент вакцини містить штами вірусів чуми собак, аденовірозу тип 2, парагрипу та парвовірозу. Рідкий компонент включає культури літоспір, а також коронірус собак. Перевага вакцини  Дурамун 10 Макс 5/4   перед іншими в тому, що до її складу входять чотири штами літоспір, а також коронавірус, що дає максимальний захист Вашій тварині від інфекційних хвороб собак.
 
Вакцина  Дурамун Макс 5-CvK/4L  дуже проста у використанні. Безпосередньо перед застосуванням вміст флакона рідкого компонента стерильним шприцем переносять у флакон із сухим компонентом і ретельно перемішують до повного його розчинення. Вводиться підшкірно.
 
Цуценят у віці 6-9 тижнів тричі вакцинують з інтервалом 14-21 день, в дозі 1 мл. Цуценят у віці старше 9 тижнів дворазово, з інтервалом 2-3 тижні. Дорослих собак і цуценят старше 12-тижневого віку, які раніше не прищеплювалися, рекомендується щеплювати дворазово з інтервалом 2–3 тижні. Повторну вакцинацію всіх раніше щеплених тварин проводять щорічно дозою вакцини Duramun max 5cvk, яку, на відміну інших вакцин, можна застосовувати сукам в першу половину вагітності.
 
Імунітет з'являється через 8–10 діб після вакцинації, стійкий імунітет – через 8–10 діб після ревакцинації (повторного введення). Тривалість імунітету – не менше 12 місяців. Рівно через рік вакцинацію також радимо проводити вакциною Duramun cvk.
 
Зберігати всі вакцини рекомендується лише у холодильнику. Щоб уникнути псування, не можна допускати заморожування вакцини Дурамун Макс 5-CvK/4L. 

Читайте також


Які ціни на медогонки в Україні?

Кожному бджоляру в сезон отримання меду необхідна медогонка . Навіть за наявності однієї бджолосім'ї, у пасічника-початківця у вулику скоро з'явиться до десяти рамок, наповнених медо...

Огляд переваг 2-рамкової медогонки.

Медогонка – помічник бджоляра, який спрощує процес відкачування меду із сот. Основне завдання пасіки – зібрати врожай меду. А ідея медогонки полягає у отриманні меду за допомогою це...

Машинка для стрижки овець чи ножиці?

Стрижка - дуже важливий момент у утриманні та розведенні всіх існуючих порід овець. Правильне та своєчасне проведення стрижки – важлива умова підвищення якості вовни, запобігання її втратам і ва...

  1. Статті
  2. Переваги вакцини Duramun max для цуценят та собак