2 фракція АСД в людини – панацея 21 століття?

 

В одному детективному романі Рекса Стаута є фраза про те, що коли медицині було відомо 2500 хвороб, лікували лише 5% із них. З моменту написання того детективу минуло не менше 50 років, список захворювань неухильно зростає, як зростає кількість препаратів і методів лікування. Співвідношення ж невиліковних захворювань, що виліковуються, навряд чи змінюється. Див не відбувається.

          Запальна реакція що зараз, що у 18 столітті, що 3000 років тому триває рівно 14 діб. Такими є властивості нашого організму. Чудові антибіотики, противірусні препарати, винаходи 20 та 21 століть, знищують або не дають розмножуватися відповідно мікробам та вірусам. Одужує організм сам. У когось швидко, у когось повільно. Одужання можна прискорити.

        Одним з препаратів, що підвищує імунітет, давно відомим у ветеринарній медицині і недовго ставився до людської фармакопеї, є АСД 2 фракція. Історія цього препарату та його творця непроста, як і багато історії в СРСР. Зараз це досить поширений у ветеринарній медицині препарат імуномодулюючої дії, що з успіхом застосовується також і в лікуванні людей.

       Застосування 2 фракції АСД для людини , як і для тварин, за стандартною схемою: 15 - 30 крапель АСД -2 на 50 - 100 мл охолодженої кип'яченої води натщесерце 2 рази на день за 20-40 хвилин до їди. Схема прийому: 5 днів прийому, потім 3 дні перерва. Цикл повторюється до одужання.

Складність одна – у складі АСД є меркоптани, ті самі, що, входячи до складу дорогих парфумів, зберігають їхній аромат надовго, як і аромат котячих «міток» у наших під'їздах. Якщо вам не пощастить і ви випадково проллєте препарат, він буде вивітрюватися довго. Тому і прийом препарату особливого задоволення не приносить.

З іншого боку, реабілітація після багатьох важких чи тривалих захворювань – не легкий і швидкий процес. І не кожен може дозволити собі, як матінка С.Т.Аксакова («Дитячі роки Багрова-онука»), верхові та піші прогулянки, питво кумису протягом кількох місяців – ні ритм життя не дасть, ні лікарняний ніхто не сплатить.

Не можна не відзначити ще одну цінну якість препарату АСД – він доступний. Кожен може порівняти ціни на інші імуномодулятори та 2 фракцію АСД. Для людини , яка вже витратила чималі кошти на активне лікування, найчастіше важко знайти кошти ще й на реабілітацію. А для того, щоб працювати (і заробляти), потрібні сили.

Безперечно, є й протипоказання АСД . Його не приймають разом з алкоголем, а також з обережністю (або разом з антикоагулянтами, наприклад 0,1 г аспірину) при підвищеній в'язкості крові.

 

 

Автор: Дорошенко Світлана, магістр наркології

 

Читайте також


Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2

Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2 Про препарат АСД 2 літають різні чутки. Офіційно дозволено АСД 2 лише у ветеринарній практиці. Але у світі говорять про лікування раку препаратом ...

Як з'явився препарат АСД фракція?

Як з'явився препарат АСД фракція? Його широко використовують як у ветеринарії, і у лікуванні людського організму. Антисептик Дорогова використовують ще з 1951 року. Його застосовують у фармакол...

Ветеринарні препарати для кроликів

Препарати для кроликів ветаптеки «33 корови» призначені для ефективного лікування хвороб кроликів : - карликових кроликів, - кроликів м'ясних порід, - хутрових порід...

  1. Статті
  2. 2 фракція АСД в людини – панацея 21 століття?