Для кого та від чого лікування АСД 3?

На просторах Інтернету зустрічається маса різноманітної інформації, що часто суперечить офіційним джерелам.

В інструкції до препарату АСД фракція 3 чітко написано : застосовується у тварин зовнішньо у готовому вигляді або у вигляді 20 - 50% масляного розчину.

      Ветеринари та тваринники давно і успішно застосовують АСД . Призначення - «інфіковані погано рани, що гояться, дерматити, хронічні запальні пошкодження шкіри і копит, трофічні виразки, свищі, копитну гниль овець і некробактеріоз у тварин, гінекологічні захворювання різної етіології» (з інструкції).

       У той же час і на сайті «Бабусі», і в «ОПИС ВИНАХОДУ ДО ПАТЕНТУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ Статус: за даними на 07.09.2007 – діє» рекомендується застосування АСД 3 саме для людей. Хвалить АСД, і 2 та 3 фракції, і ЗОЖ, і сайт «Моя Україна»

        Експериментатори ж виліковували і оніхомікоз (настанови дерматологів рекомендують поєднувати місцеве лікування з тривалим, місяцями, прийомом протигрибкових засобів загальної дії). А деякі умільці з успіхом лікують псоріаз та інші дерматологічні захворювання.

      «Наші звідти» просять надіслати їм препарат.

     У чому секрет популярності цього, відомого понад 60 років, препарату? Насамперед доступна ціна. За рівнем доходів фармацевтичні фірми стоять в одному ряду торговцями наркотиками, зброєю та секс-послугами, а наші доходи зростають повільно.

      До того ж АСД 3 застосовується невеликими дозами, тому його вистачає надовго. А головне, він працює. Безумовно, гормональні дерматологічні засоби швидко знімуть запалення… поки ви користуєтеся ними. Алергічним дерматитам цього може вистачити, якщо ви більше не контактуєте з алергеном. Препарати з антибіотиками добрі, але патогенні мікроорганізми швидко звикають до них. При ранах, що тривало не гояться, препарати з антибіотиками необхідно регулярно змінювати.

     З іншого боку, з сивої давнини лікарів вчать (і де вони приховують свого знання), що лікування має бути комплексним, тобто. включати і здоровий спосіб життя - дієту, лікувальну гімнастику, виключення алкоголю і тютюнопаління. На такий подвиг заради себе, коханого, здатні мало хто.

      Дія на організм Антисептика-Стимулятора Дорогова ( АСД) 3 неспецифічно: препарат впливає на організм, а не тільки на хвороботворні мікроорганізми. Безумовно, що містяться в препараті карбонові кислоти, циклічні та аліфатичні вуглеводні, диалкілпохідні піролу, алкілбензоли та заміщені феноли, аліфатичні аміди та аміни, сполуки з активною сульфгідрильною групою впливають і безпосередньо на шкідника.

Але важливий і стимулюючий вплив на весь організм АСД фракція 3.

     І тільки завдяки стимулюючій дії можливе лікування АСД 3 псоріазу, який ВІКІПЕДІЯ називає захворюванням з аутоімунною природою.

 

Автор: Світлана Дорошенко, магістр наркології

 

Читайте також


АСД фракція 2. Застосування у лікуванні кісти нирки.

Останні десятиліття на слуху слова: імунітет, імуномодулятори, імунокоректори. Педіатри рекомендують підвищувати імунітет дітям, а сумнозвісний синдром набутого імунодефіциту забирає життя наш...

2 фракція АСД в людини – панацея 21 століття?

  В одному детективному романі Рекса Стаута є фраза про те, що коли медицині було відомо 2500 хвороб, лікували лише 5% із них. З моменту написання того детективу минуло не менше 50 рок...

Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2

Відгуки про лікування раку препаратом АСД 2 Про препарат АСД 2 літають різні чутки. Офіційно дозволено АСД 2 лише у ветеринарній практиці. Але у світі говорять про лікування раку препаратом ...

  1. Статті
  2. Для кого та від чого лікування АСД 3?