Які ціни на медогонки в Україні?

Кожному бджоляру в сезон отримання меду необхідна медогонка . Навіть за наявності однієї бджолосім'ї, у пасічника-початківця у вулику скоро з'явиться до десяти рамок, наповнених медом, який потрібно буде відкачати. Якщо раптом не знайдеться знайомого, який зміг би позичити медогонку, то купити її все ж таки доведеться. Чим більше бджолиних сімей, тим більш продуктивною має бути медогонка.

Продаж медогонок в Україні  . Найчастіше вони продаються у весняно-осінній період, з квітня до вересня. Рік у рік ціни змінюються. У газетах, в рубриці продажів, з'являються оголошення: « Продам медогонку , що була у вжитку». Це один з варіантів покупки, тому що у хорошого господаря медогонка могла зберегтися в дуже пристойному стані. Для бджоляра-початківця – це своєрідна економія коштів.

 На ринку з'явилися медогонки виробництва Китаю. Вони значно дешевші, ніж вітчизняні. Ціна залежатиме від матеріалу, з якого виготовлені баки медогонки. Вони бувають з оцинкованої та нержавіючої сталі, а також ручні та з електроприводом. Ручні медогонки більше підійдуть для невеликої домашньої пасіки або пасіки, яка часто переїжджає з місця на місце.

Оцинкування завжди дешевше, хоча при взаємодії з нею мед окислюється, що негативно позначається на його смаку та якості. Ціна такого медогонку може починатися від 1000 гривень. Продаж медогонок з нержавіючої сталі популярніша. Ціна їх починатиметься від 1800 гривень (все залежить від того, двох, трьох, чотирирамкових медогонок). Будь-які медогонки продаються з або без касетами, з деталями ротора.

Для тих, хто планує мати на пасіці до 50 сімей, рекомендують купувати чотирирамкові медогонки. На такі агрегати краще ставити електропривод. Ціна на такий медогонку сягатиме 3000 гривень. Одні з найдорожчих - медогонки з поворотом касет , 6-рамкові та 8-рамкові. Це вже категорія елітного товару, ціна починається із 7000 гривень.

Ціна на медогонки в інтернет-магазині «33Корови» Вас приємно здивує, оскільки ми є партнерами вітчизняних виробників. Також у комплексі замовити можна і ножі пасічні, і підставки для медогонок, і касети на поворотні медогонки. У нашому інтернет-магазині індивідуальний підхід до кожного клієнта працює гнучка система знижок.

Наші фахівці будуть завжди раді допомогти - відповісти на всі питання про наявність і ціну товару.

Вдалих Вам зборів меду!

Читайте також


Де вигідно придбати вакцину Дурамун?

Чи знаєте Ви, що в Україні щорічно реєструється 200-400 випадків захворювання людей на лептоспіроз? Смертність при цьому інфекційному захворюванні – 8-10%. Читаєте Ви ці рядки на сайті інтерне...

Чи варто робити щеплення від сказу кішкам?

Що таке сказ і як воно проявляється у наших домашніх улюбленців-кішок? Сказ - це гостра вірусна хвороба, яка протікає з важким ураженням нервової системи, завжди з летальним исходом. Зараження на с...

Огляд вакцини Вангард з коронавірусом

 Вангард 7 Виробник Pfizer Animal Health (США) виготовляє два види вакцин Вангард, які відрізняються між собою валентністю: Вангард-5 та Вангард 7 .   Вангард ...

Огляд вакцини Вангард Плюс

Період весна - літній час, коли підростають наші вихованці. І настає час вакцинації.   На допомогу господарю – комплексна вакцина Vanguard Plus 5/L для собак та цуценят.   ...

  1. Статті
  2. Які ціни на медогонки в Україні?