Нюанси купівлі медогонки з електроприводом в Інтернеті

Останнім часом в Україні дедалі більше людей починає займатися бджільництвом, виробляючи мед як для себе, так і на продаж. Серед необхідного для бджоляра обладнання – медогонки .
 
Медогонки призначені для вилучення бджолиного меду з роздрукованих гніздових та магазинних стільників під дією відцентрової сили. Привід медогонки електричний  призначений для механізації процесу відкачування меду.  
Україна виробляє медогонки з ручним та електрофікованим приводами.   Медогонки з ручним приводом мають одностороннє обертання. При обертанні ротора медогонки за інерцією вал приводу може бути нерухомим. Обертання ручкою в протилежному напрямку включає гальмо для більш швидкої зупинки ротора медогонки.                                      
 
Медогонка з електроприводом має двостороннє обертання, має таймер і регулятор оборотів ротора. Купити медогонку в Україні можна в будь-якому місті, але найсучасніший спосіб на сьогоднішній день – це покупка в інтернет-магазині. У нашому інтернет-магазині «33Корови» Ви також можете купити медогонку та будь-які інші товари для тварин, що Вас цікавлять.
 
Клієнт, заходячи на наш сайт, завжди побачить, що ціни на медогонки електричні  вищі, ніж на ручні. На сайті також Ви оберете матеріал, з якого вона зроблена, та побачите зображення саме того товару, який Вас зацікавив. Якщо виникають додаткові питання щодо виробника, наявності товару в магазині, Ви завжди можете зв'язатися з оператором та отримати всю необхідну інформацію. 
 
Інтернет-магазин - це дуже зручний спосіб придбання товару, так як завжди є з чого вибрати, а саме спосіб оплати товару, спосіб його доставки. Оплати здійснюються на картку банку. Вам як покупцю завжди підуть на зустріч. Медогонки та їх комплектуючі доставляють до іншого міста будь-яким зручним видом перевізника (Нова пошта, Делівері, Інтайм, Автолюкс). З метою збереження цілісності медогонка електрична завжди щільно та добре упаковується у спеціальні коробки для транспортування.
 
Ціни в інтернет-магазині на медогонку дозволять Вам швидко та недорого, порівняно з іншими постачальниками, придбати її. Ціни залежатимуть від того, який саме вид медогонки Ви оберете. Медогонки бувають декількох різновидів (2-х рамкові, 3-х рамкові, 4-х рамкові, 4-х рамкові під Рутовську рамку, а також ручні та з електроприводом, а баки для них виготовлені з нержавіючої або оцинкованої сталі). Ціни на медогонки коливаються від 2000 до 3500 гривень. Крім цього додатково завжди можна замовити і запасні частини, а саме касети для всіх видів медогонок, підставки, електропривод.
 
Все вищевикладене не виключає того, що Ви здійсните покупку, якщо це буде технічно можливо, на ринку, у спеціалізованих магазинах та скрізь, де це можливо. Право вибору завжди залишається за Вами.

Читайте також


Де вигідно придбати вакцину Дурамун?

Чи знаєте Ви, що в Україні щорічно реєструється 200-400 випадків захворювання людей на лептоспіроз? Смертність при цьому інфекційному захворюванні – 8-10%. Читаєте Ви ці рядки на сайті інтерне...

Чи варто робити щеплення від сказу кішкам?

Що таке сказ і як воно проявляється у наших домашніх улюбленців-кішок? Сказ - це гостра вірусна хвороба, яка протікає з важким ураженням нервової системи, завжди з летальним исходом. Зараження на с...

Огляд вакцини Вангард з коронавірусом

 Вангард 7 Виробник Pfizer Animal Health (США) виготовляє два види вакцин Вангард, які відрізняються між собою валентністю: Вангард-5 та Вангард 7 .   Вангард ...

Огляд вакцини Вангард Плюс

Період весна - літній час, коли підростають наші вихованці. І настає час вакцинації.   На допомогу господарю – комплексна вакцина Vanguard Plus 5/L для собак та цуценят.   ...

  1. Статті
  2. Нюанси купівлі медогонки з електроприводом в Інтернеті