Вакцина проти хвороби Марека AviPro MD (суха)

 

В даний час не існує ефективного лікування хвороби Марека .

 

Тому розробка якісних вакцин для специфічної профілактики цього захворювання – значне досягнення у галузі сільського господарства. Адже хвороба Марека свійських птахів   завдає значної економічної шкоди будь-якому господарству.

 

 

 

 

 А власники, які займаються розведенням свійської птиці, хоч для власних потреб, хоч на продаж, приділяють особливу увагу превентивним заходам боротьби з інфекційними захворюваннями, тобто профілактиці.

 



Вже прямо зараз Ви можете розпочати підготовку до нового сільськогосподарського сезону та купити високоефективну вакцину проти хвороби Марека AviProMD (суха) – це жива вакцина у формі ліофізіату для добових курчат проти хвороби Марека.



Одна доза вакцини AviProMD (суха) містить не менше 10 3 PFU герпес-вірусу індиків, штам FC 126, виділений з фібробластів курячих ембріонів SPU.



Вакцину постачають у комплекті з розріджувачем «AviPro DILUJECT». Розбавляють ліофізіат безпосередньо перед застосуванням. Готова до застосування вакцина повинна бути використана протягом 2 годин. Курчат вакцинують з розрахунку – 0,2 мл готової вакцини на курча.



При розведенні вакцини розріджувач повинен мати температуру +20+25 0 С. Слід використовувати лише стерильні шприци для вакцинації.



Вакцина AviProMD(суха) не має протипоказань та побічних дій і при дотриманні інструкції забезпечує надійну імунізацію курчат проти хвороби Марека.



Слід зазначити, що вакцину AviProMD(суха) виробляє німецька компанія, яка вже зарекомендувала себе на ринку, якісною продукцією за прийнятними цінами.



Таким чином, очевидний економічний ефект від застосування вакцини проти хвороби Марека AviProMD (суха) з огляду на те, що вартість вакцини цілком порівнянна з економічним ефектом від її застосування.



Залишається побажати всім власникам підсобних господарств, ферм та великих птахівницьких комплексів вдалого сільськогосподарського сезону!  

Читайте також


Вірусвакцина суха культуральна проти вірусного ентериту гусей завжди в наявності

Дорогі друзі! Ви все частіше звертаєтесь до нас із запитанням про наявність вакцини проти вірусного ентериту гусей. Відповідаючи на Ваші запити, ми встановили тіснішу та прямішу співпрацю з виробникам...

Новий ентеросорбент - Антитоксин-вет

  Сорбенти в медицині з'явилися вже давно, і спектр їх зростає, і тільки ветеринарії сорбентів було мало, що змушувало власників тварин і ветеринарів або обходитися взагалі без лікування, ...

Вакцини для свійської птиці

 Термін "вакцина" від латинського "вакка", корова, вигадав і ввів у життя Луї Пастер. 14 травня 1796 року в Англії Вільямом Дженнером була зроблена перша вакцинація проти ві...

  1. Статті
  2. Вакцина проти хвороби Марека AviPro MD (суха)