Ветпрепарати та зоотовари з доставкою додому!

 

Дорогі мешканці Харкова! Ми часто чули прохання про доставку Вашого замовлення. Тільки зараз з'явилася така нагода. Ми з радістю повідомляємо, що Інтернет-ветаптека «33Корови» розширила спектр своїх послуг: з 17.10.2013 ми розпочали доставку замовленого Вами товару Харковом.

Тепер Ви можете не тільки зручно купити ветеринарні препарати та зоотовари у Харкові , але й зручно отримати Ваше замовлення у будні, з понеділка по п'ятницю з 14 до 20.00. Доставку здійснює кур'єр у межах міста, вартість послуги - 25 гривень.

 

Також Ви можете зробити замовлення-подарунок для Ваших близьких чи друзів, вибравши з асортименту наших товарів. Кур'єр доставить покупку у погоджений час. Так Ви можете заощаджувати час для себе, не переймаючись отриманням товару. Можливість купити те, що потрібно, тоді, коли хочеться, робить нас вільнішими.

Як придбати зоотовари та ветеринарні препарати з доставкою додому по Харкову в Інтернет-ветаптеці «33Корови»?

 

1. Зробити замовлення онлайн на сайті інтернет-ветаптеки «33Корови», або зателефонувавши нам за телефонами (057) 702-17-02; (050) 400-12-76; (063) 751-39-95; (067) 577-95-01; Skype : korovy33.in.ua ICQ: 327-464-755 E-mail: korovy33@gmail.com .


            2. Вказати точну адресу та ім'я одержувача у Харкові, його контактні телефони.

3. Клієнту зустріти Кур'єра та отримати доставлене замовлення за вказаною Вами адресою в Харкові, перевірити відповідність товару та рахунку.

4. Клієнту сплатити доставку замовлення та вартість самого замовлення на місці (25 гривень + сума замовлення).

5. Якщо замовлення Ви робили не собі, про отримання замовлення Клієнтом на Ваш мобільний телефон прийде SMS-повідомлення.

Наше життя набуває все більш цивілізованого вигляду. Ми намагаємось робити наше спілкування комфортним для Вас. Будь ласка, повідомляйте нам, яка інформація Вас цікавить, які препарати, зоо- або ветеринарні товари Вам потрібні. Цей «зворотний зв'язок» необхідний, щоб ми розвивалися Вам назустріч.  

Читайте також


Для кого та від чого лікування АСД 3?

На просторах Інтернету зустрічається маса різноманітної інформації, що часто суперечить офіційним джерелам. В інструкції до препарату АСД фракція 3 чітко написано : заст...

Що лікує Апіт?

       Коли з'явився запит про засіб мазь апіт для людини , в лікуванні гінекологічних захворювань, виникло питання про те, що таке апіт . Про...

АСД фракція 2. Застосування у лікуванні кісти нирки.

Останні десятиліття на слуху слова: імунітет, імуномодулятори, імунокоректори. Педіатри рекомендують підвищувати імунітет дітям, а сумнозвісний синдром набутого імунодефіциту забирає життя наш...

  1. Статті
  2. Ветпрепарати та зоотовари з доставкою додому!