Огляд вакцини Вангард з коронавірусом

 Вангард 7
Виробник Pfizer Animal Health (США) виготовляє два види вакцин Вангард, які відрізняються між собою валентністю: Вангард-5 та Вангард 7 .
 
Вангард 7 може бути використаний як полівалентна вакцина у програмі вакцинації собак будь-яких порід вакцинами серії "Вангард". Є два компоненти: сухий і рідкий. Кожен компонент розфасований пластикові флакони по 1 мл.
 
У весняно-літній період просимо Вас звернути особливу увагу на транспортування ВАКЦИНИ VANGUARD 7. Це дуже важливо, оскільки порушення правил транспортування та зберігання може призвести до того, що вакцина втратить свою якість. Вакцину слід зберігати та транспортувати у заводській упаковці у сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 2° до 8°С. Чи не заморожувати. Для цього ми рекомендуємо завжди просити у постачальника надавати для цього термоконтейнери та холодоелементи. Термін придатності рідкого компонента вакцини становить 48 місяців, сухого – 24 місяці.
 
Вакцину слід зберігати у недоступному для дітей місці. Флакони з вакциною без етикеток, з порушенням закупорювання, зі строком придатності, що закінчився, зі зміненим кольором, консистенцією, що містять сторонні домішки, а також не використані протягом 30 хв після розтину, підлягають утилізації кип'ятінням протягом 15 хв.
 
 Для введення вакцини використовують стерильні шприци та голки. Поверхня шкіри на місці ін'єкції обробляють 70° спиртом.
 
Безпосередньо перед застосуванням вміст флакона з рідким компонентом (1мл-1доза) струшують і вносять у флакон з сухим і ретельно перемішують до розчинення сухого компонента.
 
Зверніть увагу, що після будь-якої вакцинації у тварин можуть виникнути алергічні реакції. У такому разі призначають симптоматичну терапію із застосуванням десенсибілізуючих засобів.
 
Інтернет-магазин «33 корови» у будь-який зручний час може прийняти від Вас замовлення та надати кваліфіковану консультацію щодо застосування вакцини vanguard 7cpv-l .
 
Обов'язково звертайте увагу, що вакцини Вангард не застосовують вагітними ослабленими тваринами. А також не рекомендують протягом місяця використовувати сироватки та імунодепресанти.

Читайте також


Огляд вакцини Вангард Плюс

Період весна - літній час, коли підростають наші вихованці. І настає час вакцинації.   На допомогу господарю – комплексна вакцина Vanguard Plus 5/L для собак та цуценят.   ...

Вакцинація поросят та свиноматок.

Вакцинація поросят і вакцинація свиноматок проводиться обов'язково, причому цікаво, як свиней сільськогосподарських продуктивних, так декоративних міні пиги. Без проведення своєчасної планової вак...

Вакцинація щенят

  Вакцинація щенят – це захід обов'язковий, з цим ніхто і не сперечається, але застосування все-таки яких вакцин буде необхідне Вашому вихованцю, це окреме питання? Найбільше не...

Вакцинація курчат, терміни та препарати

За два тижні до нас неодноразово надходили питання і, що цікаво, чомусь більша частина з них в режимі онлайн-консультанта, з проханням висвітлити питання вакцинації курчат. А саме, застосування, яких ...

  1. Статті
  2. Огляд вакцини Вангард з коронавірусом