Пробіотики Байкал та їх замінники

Пробіотики Байкал - це відмінний препарат, спрямований на нормалізацію роботи ШКТ тварин.
Сьогодні пробіотики Байкал випускаються для різних видів тварин, наприклад, для великих і дрібних тварин, бджіл, птахів. Завдяки використанню сучасних технологій цей препарат не тільки дозволить запобігти появі хвороби, але й у разі потреби вилікувати.

Що ж таке пробіотики і для чого вони потрібні, ось над яким питанням часто замислюються багато хто з нас.

Пробіотики – це засоби, що містять комплекс корисних бактерій, які сприяють поліпшенню роботи шлунка і кишечника. Потрапляючи в організм живої істоти, вони покращують метаболізм та травлення загалом. Це якась біодобавка, яка виготовляється за спеціальною технологією і містить тільки безпечні та перевірені компоненти. Компанія, що виробляє пробіотикбайкал, випускає препарати, призначені для різних груп тварин.

Ось уже протягом багатьох років компанія займає одну з лідируючих позицій і має величезний попит серед багатьох фермерів. Купити в Україні пробіотики можна у спеціалізованих торгових точках, до яких належить наш інтернет-магазин. Тільки у нас ви можете придбати пробіотики від усіх відомих виробників. У нашому магазині зібрані якісні та безпечні товари. При цьому усі вони мають відповідні сертифікати якості. Наші консультанти завжди допоможуть вам зробити правильний вибір у найкоротший термін.

Використовуючи у своєму господарстві ці добавки, ви помітите низку позитивних моментів, зокрема:

  • Підвищення продуктивності,
  • Поліпшення росту та розвитку,
  • Збільшуються удої,
  • Молодняк менше хворіє,
  • Знижується витрата корму,
  • Прискорюється період відгодівлі.
  • Це лише основні аспекти.

Як показують дослідження, пробіотики покращують якість кормів, збагачуючи його корисними речовинами, які так необхідні тварині для нормального розвитку. Як показали результати, корми насичуються корисними вітамінами, мікроелементами, жирами та іншими корисними речовинами, без яких організму не обійтися.

Як діє організм тварини пробіотик?
Як говорилося раніше, до складу входять активні мікроорганізми, які потрапляючи до кишечника, починають свою роботу. Ці мікроорганізми поширюються рівномірно по всьому кишечнику та шлунку. Починають розмножуватися і, як наслідок, заповнюють його повністю, при цьому витісняють усі патогенні бактерії, які погіршують моторику шлунка. Після багатьох аналізів було помічено, що корисна мікрофлора збільшується 9 разів, тоді як хвороботворна навпаки скорочується.

Вже після першого використання ви помітите загальне вдосконалення.

Коли ж застосовувати пробіотики?

Найголовнішими причинами для прийому препарату можна назвати такі фактори, як:
Порушення роботи шлунково-кишкового тракту, спричинене кишковими інфекціями (пронос),

  • Зупинка шлунка,
  • Порушення травлення,
  • Підвищення ваг і надої,
  • У комплексі з препаратами, що руйнують мікрофлору,
  • Отруєння.

Сьогодні на ринку можна зустріти такі пробіотики як:

  • Емпробіо,
  • Байкал,
  • Біфітрилак,
  • Ветом та інші.

Усі вони спрямовані на покращення роботи шлунково-кишкового тракту. Належать вони до безпечних та ефективних. Підходять всім віковим групам тварин. Використовувати їх можна протягом тривалого часу, але не перестарайтеся, у всьому має бути міра. Перш ніж використовувати їх, проконсультуйтеся з ветеринаром. Він допоможе підібрати дійсно підходящий препарат.

Будь-який пробіотик ви можете купити у ветаптеці 33 корови. У нас зібрано величезний асортимент подібної продукції. Ціни у нас завжди доступні та демократичні, а товар має всі сертифікати якості.

Читайте також


Інфекційні захворювання тварин, правильне використання Байтрил Bayer

Інфекційні захворювання тварин Існує широкий ряд захворювань, які мають здатність передаватися від зараженої тварини до здорової і цим викликати так звані епізоотії. Ці захворювання ще називають інфе...

Коли варто використати протизапальні мазі?

Протизапальні мазі для тварин Багато хто з нас у когось у квартирі або в будинку мешкають тварини часто зустрічаються з усілякими хворобами. Серед яких нерідко бувають захворювання опорно-рухового ап...

Вітамінні добавки для птиці

Для повноцінного зростання та розвитку птиці велике значення мають вітаміни. З моменту появи на світ з яйця пташенята потребують повноцінного споживання вітаміну А, який сприяє активізації росту,...

  1. Статті
  2. Пробіотики Байкал та їх замінники