Як працює Кілтікс нашийник?

У багатьох країнах світу знають та цінують якість продукції компанії Байєр, найбільшого виробника фармацевтичної та ветеринарної продукції у Німеччині. Компанія випускає величезний асортимент ветеринарних препаратів як домашніх, так сільськогосподарських тварин. Серед товарів чималу частку займають засоби боротьби з бліхами та кліщами.
 
Один із продуктів компанії Байєр – нашийники для собак Кілтікс . Дві діючі речовини, що входять до складу Кілтікс нашийник , поступово виділяючись з поверхні стрічки, рівномірно розподіляються по шкірі та шерсті тварини. Через 24 години після надягання нашийника на собаку вона захищена від паразитів. Діючі речовини не тільки вбивають комах при контакті їх із шерстю собаки, а й відлякують.  
 
Як і для будь-яких препаратів, є рекомендації і для нашийника Кілтікс : не надягати на хворих, ослаблених, одужують після інфекційних захворювань , годуючих, вагітних тварин і цуценят до двомісячного віку. Ці нашийники підходять всім породам та віком собак. Кілтікс легко підганяється та регулюється індивідуально.
 
Рекомендація власникам: після роботи з нашийником добре мийте руки з милом, а перед обробкою, якщо є садна і порізи, надягайте гумові рукавички. 
 
Щоб убезпечити тварину від попадання на неї кліщів, носити нашийник кілтікс потрібно постійно. Компоненти нашийника кілтікс безперервно діють цілих сім місяців – такої тривалої дії немає в жодного з нашийників. За результатами дослідження, які проводилися для випробування нашийників kiltix bayer , не було виявлено жодних місцевих змін та порушень.
 
Нашийники Кілтікс - це гарний вибір.

Читайте також


Які ціни на медогонки в Україні?

Кожному бджоляру в сезон отримання меду необхідна медогонка . Навіть за наявності однієї бджолосім'ї, у пасічника-початківця у вулику скоро з'явиться до десяти рамок, наповнених медо...

Огляд переваг 2-рамкової медогонки.

Медогонка – помічник бджоляра, який спрощує процес відкачування меду із сот. Основне завдання пасіки – зібрати врожай меду. А ідея медогонки полягає у отриманні меду за допомогою це...

Машинка для стрижки овець чи ножиці?

Стрижка - дуже важливий момент у утриманні та розведенні всіх існуючих порід овець. Правильне та своєчасне проведення стрижки – важлива умова підвищення якості вовни, запобігання її втратам і ва...

  1. Статті
  2. Як працює Кілтікс нашийник?