Коли варто використати протизапальні мазі?

Протизапальні мазі для тварин
Багато хто з нас у когось у квартирі або в будинку мешкають тварини часто зустрічаються з усілякими хворобами. Серед яких нерідко бувають захворювання опорно-рухового апарату. Ці хвороби найчастіше супроводжуються болем, запаленнями, набряками та іншими неприємними симптомами. З такими недугами зустрічаються як домашні, так і сільськогосподарські тварини і якщо вчасно не допомогти, це може закінчитися плачевно. Для того щоб надати ефективну допомогу багато сучасних фармацевтів почали випускати всілякі засоби, що сприяють якнайшвидшому їх лікуванню. Особливим засобом у тому числі можна по праву відмістити до мазям. Це унікальні препарати, що сприяють швидкому, безболісному, безпечному лікуванню. При цьому варто запам'ятати, що користуватися ними без потреби найсуворіше заборонено, щоб не завдати особливої шкоди здоров'ю. У зв'язку з цим обов'язковою умовою перед застосуванням є консультація з фахівцем. Лише після того, як стане відома причина захворювання, крему, гелі можна використовувати. Купити їх можна не виходячи з дому, просто замовивши їх на сайті нашої ветеринарної аптеки.

Отже, давайте розберемося, коли варто використовувати протизапальні мазі, а також яким віддати перевагу.

По-перше, дані крему та гелі слід застосовувати лише після консультації з ветеринаром та за призначенням. Їх часто призначають при травмах, ранах, а також післяопераційний період. Наносяться вони зовнішньо. На хвору ділянку 1-3 рази на день наноситься маса. Дана процедура повторюється до тих пір, поки від хвороби не залишиться і сліду.

А тепер розглянемо докладніше, які товари сьогодні ми можемо придбати.

  • Дибуталістин – це спеціальний склад, в якому є анальгін, що сприяє усуванню болю. Її нерідко призначають при забитих місцях, артритах, маститах, так як її рецептура сприяє якнайшвидшому лікуванню. Але однак у неї є й низка негативних факторів. Справа в тому, що у деяких тварин цей склад може спричинити індивідуальну чутливість. І тому перш ніж обробити ним уражену ділянку слід провести обстеження виявлення чутливості.
  • Окситетрациклінова мазь – містить антибіотик із групи тетрациклінів, який сприяє якнайшвидшій регенерації та знищенню хвороботворних мікроорганізмів, які можуть перебувати на дермі та відповідно викликати розвиток недуги. Дані крему ефективні при дерматитах, екземах, ерозіях та ін.
  • Сірчано-дігтярна мазь – даний вид містить 2 основні діючі компоненти, які в комплексі один з одним мають акарицидну, протигрибкову дію. Однак її не рекомендується застосовувати кішкам, оскільки може викликати алергічні реакції, що є небезпечним для тварини.
  • Апіт мазь - відноситься не до менш ефективного засобу. Правильно підібрані компоненти активізують роботу клітин і призводять до їхньої швидкої регенерації. Відмінною характеристикою є той факт, що її призначають і при гінекологічних хворобах та її вводять у піхву.
  • Це ще весь перелік наданих товарів. Повний список ви можете подивитися та купити у ветаптеці 33 корови. Там представлений широкий асортимент препаратів, а наші продавці-консультанти завжди допоможуть визначитися з вибором.

Зазначу, що важливою умовою для отримання максимального ефекту після застосування цього засобу необхідно дотримуватись деяких правил. Перше, рана або уражена ділянка має бути попередньо очищена від бруду. Друге, не допускати злизування речовини з дерми, для цих цілей нерідко застосовують єлизаветинський нашийник. Він не дає змоги злизати крем. У третіх препарат має бути придатним, оскільки прострочені склади можуть завдати шкоди. По-четверте, за потребою зверху можна накласти пов'язку, це захистить від впливу зовнішніх подразників.

Читайте також


Вітамінні добавки для птиці

Для повноцінного зростання та розвитку птиці велике значення мають вітаміни. З моменту появи на світ з яйця пташенята потребують повноцінного споживання вітаміну А, який сприяє активізації росту,...

Всесвітній день охорони средовища проживання

Всесвітній день охорони середовища проживання відзначають 6 жовтня. У 1979 році зокрема 6 жовтня було створено документ який свідчить у тому що 6 жовтня - Всесвітній день охорони житла. Ця конвен...

Інфрачервоні лампи для ветеринарії.

Інфрачервоні лампи – це універсальний прилад Виконує одночасно кілька корисних функцій і використовується у харчових, медичних, сільськогосподарських галузях та багатьох промислових виробництва...

  1. Статті
  2. Коли варто використати протизапальні мазі?