Щеплення карликовому пінчеру

Карликовий пінчер, щеплення цуценятам якого проводити обов'язково, є породою дуже цікавою, зі своїми особливостями. Вони дуже розумні, цікаві, можна сказати, завжди веселі, рухливі. Отже, карликовий пінчер, щеплення для нього. Необхідні наступні проти:      

· Ентерита         

· Парвовіруса         

· гепатит А         

· лептоспіроз         

· сказу (робити суворо обов'язково, незважаючи на те, що цей віроз не так поширений, як інші, він у разі зараження буде фатальним, як для тварини, так і для людини, ліків від неї не існує, підсумок завжди один – летальний)         

Це одні з найпоширеніших грізних захворювань, небезпечних для цвергпінчерів і особливо для цуценят. Зазвичай вони закінчуються летальним кінцем, іноді, правда, при своєчасному адекватному лікуванні та легкій формі хвороби, можливе одужання. Але чи варто ризикувати та відмовлятися від вакцинації? Ні. Виходячи з того, що карликовий пінчер щеплення , для цуценят якого широко застосовуються і добре вивчена їхня дія, можна рекомендувати для цієї породи такі, як Дурамун і Нобівак , мабуть, ще Еурікан .       

Цей вибір виправданий тим, що вони:

· високої якості         

· Високоефективні         

· не виявляють небажаних побічних проявів         

· Формують стабільний стійкий імунітет         

Також, використовуючи їх, потрібно знати, що вони дозволені в більшості країн світу, при необхідності ви зможете подорожувати, відвідувати конкурси, виставки, тренінги зі своїм вихованцем без проблем.

Карликовий пінчер, щеплення для якого Ви вже обрали (і визначилися з лікарнею та ветлікарем) має бути проглистований, та оброблений від бліх та кліщів. Ці заходи проводяться незалежно від того, чи наочно видно паразити чи ні. Це важливий етап підготовки, який має бути проведений за 12-14 днів до вакцинації.  

Безпосередньо перед тим, як ставити щеплення вимірюють температуру тіла, оглядають тварину, щоб переконатися, що вона здорова. Якщо все гаразд, то вакцинують. Карликовий пінчер, щеплення переносить досить легко. І весь наступний період спостерігайте за ним і виключіть:  

· Прогулянки, контакти з іншими собаками         

· купання         

· Зміну раціону (нічого нового в їжу не додають, корми не змінюють)         

· Самостійне лікування (ніяких препаратів та добавок без відома фахівця)         

· рухливі ігри, активні тренування         

Якщо з'являться, хоча такі випадки поодинокі, блювання, висока яскраво виражене прискорене дихання , судоми – негайно звертайтеся за допомогою до ветеринарного лікаря.    

Читайте також


Переваги вакцини Duramun max для цуценят та собак

Вакцина Duramun max для цуценят та собак користується заслуженою популярністю у ветеринарів та власників тварин. Виробником цієї вакцини є американська фірма Форт Додж. Купити ва...

Як працює Кілтікс нашийник?

У багатьох країнах світу знають та цінують якість продукції компанії Байєр, найбільшого виробника фармацевтичної та ветеринарної продукції у Німеччині. Компанія випускає величезний асортимент ветери...

  1. Статті
  2. Щеплення карликовому пінчеру