Таблетки від глистів для кішки

Замовте таблетки для лікування хробаків у кішки. Продукти на продаж вибираємо за такими важливими критеріями:

 

Безпека


Очевидно, найважливіше, що враховують при виборі – це безпека. Незалежно від того, використовуєте універсальні глистогонні таблетки або проти якогось конкретного типу черв'яків, які завелися у свійської тварини, важливо, щоб препарат не викликав шкідливих побічних ефектів або алергічних реакцій.

Всі продукти в магазині мають репутацію безпечних, але немає гарантії, що на 100% підійдуть для кішки. Впевніться, що вихованець отримує правильні ліки, консультуйтеся з ветеринаром, пройдіть необхідне тестування. Глистогонні препарати не рекомендуються для кішок, які хворіють чи виснажені.

 

Зручність


Пероральні препарати пропонуємо у вигляді таблеток, рідин та пасти. Усі види добре працюють, але правильний вибір залежить від особливостей організму кота. Крім смаку, ще одним важливим фактором є ціна. Таблетки доступні в різних цінових категоріях, тому вибирайте ті, які відповідають бюджету та потребам.

 

Ефективність


Кращий глистогінний препарат для кішки - це той, який позбавляє черв'яків, що оселилися в тваринному.

 

Празіквантел


Інгредієнт використовують для усунення стрічкових хробаків. Ліки перешкоджають здатності стрічкових черв'яків перетравлювати поживні речовини, що потрапляють у кишечник вихованця. Стрічкові черв'яки голодують і вмирають. Після лікування празиквантелем стрічкові хробаки поглинаються тілом кішки. Побічні ефекти рідкісні, але деякі кішки відчувають слинотечу або діарею після прийому препарату.

 

Пірантелла памоат


Ефективний при лікуванні круглих хробаків та нематод. Інгредієнт працює, паралізуючи тіла глистів. Оскільки круглі черв'яки та нематоди виживають, прикріплюючись на стінку кишечника, параліч змушує втрачати хватку, пройти через тіло кішки та вийти зі стільцем. Безпечний препарат із мінімальними побічними ефектами. Іноді виникає блювота, але це реакція рідкісна.

 

Піперазін


Працює так само, як і пірантел-памоат: паралізує круглих хробаків. Потім глисти проходять через тіло, ще живі, але відокремлені від організму господаря. Побічні ефекти рідкісні, але у разі передозування у кішки виникає нудота, блювання та м'язові спазми.

Читайте також


Захворювання сечостатевої системи у собак

  Як і у людей, у тварин, тим більше похилого віку, часто виникають проблеми зі здоров'ям. Не виключені захворювання органів сечовидільної системи. Дана система включає нирки, сеч...

Дегельмінтизація котів. Навіщо потрібно регулярно відвідувати ветеринара?

  Дегельмінтизація котів - актуальне питання для власників не тільки котів, а й інших домашніх вихованців. Щоб не заразитися глистами, господарям потрібно вміти помічати симптоми глистової...

Як виїжджати закордон з домашньою твариною

Якщо у вас є улюблений вихованець, то навряд чи закордонна поїздка чи подорож обійдеться без нього. Підготовка до вивезення тварини за кордон процес є досить складним. Потрібно обійти безліч інста...

  1. Статті
  2. Таблетки від глистів для кішки